mandag den 24. december 2012

Julen 2012

Julen er allerede "overstået" her for i år. P.g.a."delebørn" og arbejde fejrer vi altid jul den 23., og den 24. kan vi så tænke tilbage på en dejlig juleaften, mens det meste af det øvrige land er midt i det hele.

I år skulle vi for første gang holde jul 10 mennesker hos Mormoren. Der var lovet snestorm... Og det blev det også! Selvom vi - heldigis - havde under 10 km at køre, tog det os omkring en time at nå frem. Det sidste stykke vej - den blinde vej ud mod stranden - var slet ikke ryddet, men tilfældigvis kom der en sneplov forbi, da vi holdt og talte om, hvad vi skulle. Føreren blev overtalt til at rydde vejen, og vi kunne så køre næsten hele det sidste stykke vej. Kun den lange markvej måtte vi tilbagelægge til fods belæsset med gaver, sovedyr, ris á la mande m.m. Heldigvis var det da holdt op med at sne, så alle ungerne - små som store - tog det som en oplevelse.

Vi nåede frem i mørkningen, og blev modtaget med glögg, te, kaffe og kiks, og de voksne børn nåede at bygge en sjov snemand, inden mørket faldt helt på.

Dagen i dag blev af de tilbageværende tilbragt med afslapning og leg med julegaver, mens en lav sol skinnede smukt ind ad vinduerne, og ilden lystigt flammede i brændeovnen.

Glædelig jul derude!

Malene.













Ingen kommentarer:

Send en kommentar